Accidente grave pe șoselele din România. Mai multe persoane și-au pierdut viața

Foto: ISU Timiș
Foto: ISU Timiș

Mai multe accidente grave s-au produs pe șoselele din România. 

Un accident auto s-a produs duminică în judeţul Prahova, pe DN1, la km 93+700m, soldat cu vătămarea corporală a şase persoane, scrie Agerpres. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, în accident au fost implicate două maşini, conduse de o femeie de 50 de ani şi un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Traficul rutier este restricţionat pe banda nr. 1 a sensului de mers Bucureşti - Braşov, fiind dirijat alternativ. Conform IPJ Prahova, conducătorii auto nu au putut fi testaţi cu aparatul etilotest la faţa locului. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea modului de producere a accidentului.

Un bărbat a murit după ce s-a lovit cu maşina de un cap de pod

Un bărbat de 56 de ani a murit, duminică, după ce s-a lovit cu maşina pe care o conducea de un cap de pod, în municipiul Dej.

"Conducătorul unui autoturism, în vârstă de 56 de ani, care se deplasa pe strada Vâlcele din municipiul Dej, din direcţia Gherla spre Dej, a părăsit sensul de deplasare, trecând pe sensul opus şi intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, din nefericire, a survenit decesul conducătorului auto, care se afla singur în autoturism", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Echipajele ISU Cluj au intervenit la locul accidentului, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat.

"Pompierii au găsit la faţa locului un autoturism avariat şi un bărbat de circa 60 de ani, încarcerat în acesta şi care prezenta multiple traumatisme severe vizibile şi în stare de inconştienţă. S-a acţionat imediat pentru tăierea şi îndepărtarea elementelor de caroserie pentru asigurarea accesului şi evacuarea victimei. Au fost aplicate manevre de resuscitare pentru bărbatul extras din autoturism, însă fără a-i putea readuce semnalele vitale", informează şi ISU Cluj.

O femeie a decedat şi alta a fost rănită, în urma unui accident rutier pe A1

O femeie de 32 de ani a decedat, iar alta de 46 de ani a fost transportată la spital, duminică, în urma unui accident rutier care s-a produs pe autostrada A1, pe raza localităţii Orţişoara. Traficul este blocat pe sensul de mers spre Arad, a informat ISU Timiş.

"În urma apelului primit pe SNUAU 112, am fost anunţaţi despre producerea unui accident rutier pe autostrada A1, în dreptul localităţii Orţişoara, între două autoturisme, o persoană fiind încarcerată. La sosirea la locul intervenţiei, după efectuarea recunoaşterii, s-a constatat că în accident au fost implicate trei persoane, iar accidentul s-a produs între două autoturisme. O persoană de sex feminin era încarcerată şi decedată, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa. S-a procedat la extragerea victimei din autoturism. Dintre celelalte două persoane, în viaţă, una are nevoie de îngrijiri medicale. Elicopterul SMURD este prezent la faţa locului", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

La locul intervenţiei s-au deplasat echipaje ISU de la Pişchia şi Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara, o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială APIC de primă intervenţie, o ambulanţă SMURD tip B, o ambulanţă SAJ Timiş cu medic şi elicopterul SMURD. 

Accident grav și în Vâlcea. O persoană a murit şi alte patru au fost rănite pe DN 67

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier produs duminică pe DN 67, în localitatea Milostea, la limita dintre judeţele Vâlcea şi Gorj, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, mai scrie Agerpres. 

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau câte patru persoane. Printre răniţi este şi un copil în vârstă de patru ani, care a suferit multiple traumatisme şi va fi transportat la un spital cu un elicopter SMURD.

În sprijinul victimelor au intervenit trei echipaje de pompieri din judeţul Vâlcea, cu autospeciale SMURD şi de descarcerare, trei echipaje de pompieri din Gorj, precum şi şase echipaje de la Ambulanţa Gorj.

Potrivit sursei citate, în urma impactului dintre cele două maşini, un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit, iar alte patru persoane - doi bărbaţi de 23 şi 18 ani, un copil de 4 ani şi o femeie de 64 de ani - au fost rănite şi vor fi transportate la spital. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel