EXCLUSIV  Accidente. Ce lipsește din bugetul României. Titi Aur: Va fi un mare progres-VIDEO

Cunoscutul campion de raliuri Titi Aur a spus că în România nu există o strategie pentru reducerea numărului de accidente.

"Noi nu avem o strategie națională pentru reducerea numărului de accidente. Sistemul de asigurări trebuie să fie angrenat în politica de a reduce numărul de accidente, adică să îți crească prima de asigurare, să ai avantaje dacă nu faci accidente, dacă vii cu mașină bună pentru că este și interesul lor direct. Dacă nu faci accident, ei îți iau banii și nu trebuie să îți dea nimic. Dacă faci accident, oricât de mare ar fi prima, ei vor da bani mai mulți. Bugetul Germaniei este de 100 milioane de euro pentru promovarea conducerii în siguranță. Deci nu pentru cursuri, nu pentru autostrăzi, ci doar pentru acțiunea de promovare", a zis Titi Aur la interviurile DC News.

[citeste si]

"Știți cât este bugetul României pentru acest lucru? Noi nu avem rubrica. În bugetul României avem rubrici pentru Armată, Poliție, învățământ, pensii, dar pentru promovarea conducerii în siguranță nu există. Când cineva va spune: 'haide să punem rubrica cu zero pentru că nu avem bani' va fi un mare progres", a mai zis Titi Aur la DC News.

VEZI aici interviul integral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel