Accident, viceprimar Ziduri. Mesaj pe mașina șoferului

Loredana Geangoş, fiica viceprimarului din comuna Ziduri (Buzău), a pierit duminică într-un accident rutier. Fata se întorcea de la o nuntă, alături de părinţii ei, când maşina condusă de fratele său, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat de mai multe ori.

La volanul autoturismului Renault Scenic se afla fiul viceprimarului, Alin Mădălin Geangoș, în vârstă de 21 de ani. Pe fondul vitezei excesive și a carosabilului umed, cel aflat la volan a pierdut controlul autoturismului într-o curbă ușoară la stânga după ce a încercat să evite impactul frontal cu un taxi care se deplasa din sens opus, a derapat și s-a răsturnat pe câmp de mai multe ori. În momentul impactului violent, Loredana a fost proiectată prin parbriz, pierzându-și viata în cele din urmă.

Alin Geangoş este cunoscut ca fiind un tânăr liniştit, scrie Ziua de Buzău. 'Înainte de a se urca la volan, acesta nu consumase băuturi alcoolice" – a fost concluzia poliţiştilor sosiţi la locul tragediei.

Băiatul era pasionat de maşini, lucru care reiese din fotografiile în care apare lângă autoturismul său. Pe uşa acestuia, apare un mesaj inspirat dintr-un film cunoscut pasionaţilor de viteză: "Ride or die".

VEZI ȘI: Sorina Matei, despre Constantin Boșcodeală: Când l-am văzut, am râs

Un grav accident rutier s-a petrecut duminică dimineață, în jurul orei 06.00, pe DJ 203 A, drumul care leagă satul Valea Râmnicului de comuna Ziduri. În teribilul eveniment rutier a fost implicată familia viceprimarului comunei Ziduri, Marian Geangos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel