Accident Unirii- Patru dintre cele 13 victime internate în spital vor fi externate duminică

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Treisprezece victime ale accidentului care a avut loc vineri la intrarea în Pasajul Unirii sunt internate, în prezent, în spitalele din Bucureşti, iar patru dintre acestea vor fi externate în cursul zilei de duminică, a informat Ministerul Sănătăţii.

"Toţi pacienţii sunt stabili şi conştienţi. Femeia internată în secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca a fost detubată, este conştientă şi a comunicat cu familia. În urma evaluărilor făcute de medici, s-a decis că patru dintre cei 13 pacienţi vor fi externaţi în cursul zilei de mâine", a precizat ministerul, potrivit Agerpres.

Un autocar a fost implicat, vineri, într-un accident grav la Pasajul Unirii, patru persoane fiind încarcerate. Autocarul transporta 47 de persoane, cetăţeni greci. Accidentul s-a produs pe sensul dinspre Tineretului spre Unirii.

24 dintre cei 47 de pasageri erau din Larissa, 17 din Salonic și restul din Volos, de unde a pornit autocarul spre România. Se aflau la doar câteva minute distanță de destinația finală pentru vacanța de Crăciun.

„Astăzi, 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație la intrare în Pasajul Unirii, sensul de deplasare dinspre Bd. Tineretului către Piața Universității. Din primele date, conducătorul unui autocar a acroșat poarta de gabarit a Pasajului Unirii. În urma evenimentului au fost rănite mai multe persoane. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație. La acest moment, traficul rutier este restricționat în zona producerii accidentului de circulație”, se arată într-un comunicat al ISU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel