Radu Tudor, după accidentul feroviar: Nu putem aștepta SĂ MOARĂ OAMENI. Avertisment public

Radu Tudor
Radu Tudor

După accidentul feroviar din zona Ploiești -Triaj, un alt tren stă în câmp, de  peste două ore, după ce locomotiva s-a defectat. Radu Tudor a reacționat vehement la adresa celor responsabili să ia măsuri, în timpul emisiunii sale, în direct.

"La ora 16.00, a plecat un tren pe ruta Bucureşti - Constanța. După o oră, locomotiva s-a defectat şi, de două ore şi jumătate, trenul stă în câmp, abandonat, călătorii aşteptând să vină o locomotivă de la Bucureşti, să o înlocuiască pe cea defectă", a anunțat Radu Tudor în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

"Mesaj de avertisment"

"Transmitem un mesaj de avertisment şi ministrului Transporturilor, Lucian Bode, şi şefilor de companii care au impresia că se pot juca cu viaţa oamenilor. Dacă semnalele de alarmă care vin din mass media şi din partea opiniei publice nu sunt suficiente, s-ar putea ca, mai târziu, să aveţi alt tip de răspundere, în cazul în care aceste incidente devin mai grave. Simt nevoia să spun, în spaţiul public, că nu trebuie să aşteptăm să moară oameni ca să luăm nişte măsuri. Datoria noastră este să prevenim, să spunem atunci când deraiază trenuri, când se ciocnesc sau când sunt abandonate în câmp, câte două ore şi jumătate", a spus Radu Tudor.

"Spun public, încă o dată!"

"Cineva trebuie să se implice şi nu este suficient răspunsul că a apărut nu ştiu ce problemă. Nu există nicio problemă care să nu fie rezolvată în două ore şi jumătate de o companie care are mii de angajaţi şi zeci de directori. Din acest punct de vedere, reafirm faptul că pentru ceea ce s-a întâmplat la Ploieşti vor exista responsabilităţi. Spun public, încă o dată, că directorii de la CFR, responsabilii din Ministerul Transporturilor vor avea de dat socoteală opiniei publice. Şi, poate, totuşi, cineva, după două ore şi ceva, se gândeşte să trimită o locomotivă pentru trenul Bucureşti - Constanța", a mai spus jurnalistul.

"Aşa de rău am ajuns în România?"

"De fiecare dată, trebuie să apeleze oamenii, în disperare de cauză, la televiziuni, că dacă nu intervine televiziunea nu se întâmplă nimic? Aşa de rău am ajuns în România, să nu mai funcționeze nicio instituţie normal, până nu iese un scandal? Oamenii ăştia nu ştiu că trebuie să îşi facă treaba, să rezolve lucrurile în timp util? Este foarte trist", a conchis Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel