Accident tren Milano, Italia. MAE: Printre răniți, un român

În urma accidentul feroviar din Italia, produs joi, 25 ianuarie, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) face noi precizări.

Consulatul General al României la Milano urmărește îndeaproape evenimentele legate de incidentul feroviar din dimineața zilei de 25 ianuarie 2018, precizează MAE într-un comunicat de presă.

Potrivit informaţiilor obţinute de echipa consulară mobilă prezentă la fața locului, printre răniți s-a aflat un cetățean român care a fost transportat la spital cu răni ușoare, ulterior fiind externat, mai precizează MAE.

Consulatul General al României la Milano este în contact permanent cu autoritățile locale fiind pregătit să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări.

[citeste si]

"Oficiul consular a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la existenţa unor cetăţeni români printre victime", anunțase anterior MAE, amintind că cetăţenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Consulatului General al României la Milano: +39 02.40098088; +39 02.40074018, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii call center în regim de permanenţă, sau la numărul de urgenţă al oficiului consular +39 366.108.1444. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel