UPDATE. Accident tren Ploiești - Triaj. Raed Arafat, primele declarații

Sursa foto: captură video Antena 3
Sursa foto: captură video Antena 3

Raed Arafat a făcut primele declaraţii referitoare la accidentul soldat cu cinci persoane rănite, după ce două trenuri s-au ciocnit în zona Ploiești - Triaj.

UPDATE: "Sunt zece persoane uşor rănite, iar o persoană cu contuzii, fără să îi fie pusă viaţa în pericol, care este dusă cu elicopterul SMURD la Bucureşti", a declarat Raed Arafat.

UPDATE: Zece persoane sunt rănite, în urma accidentului feroviar.

"Sunt doar trei persoane, din primul vagon, rănite ușor și cei doi mecanici de locomotivă tot răniţi uşor. Primele două vagoane, locomotiva şi un vagon de la InterRegio sunt deraiate. Se pare că nu avem nicio persoană grav rănită. Acţiunea este încă în desfăşurare. Sunt forţe mai multe acolo şi pe linie medicală, elicopterul SMURD Bucureşti, care a localizat zona accidentului. Sunt echipaje de descarcerare, de pompieri, ambulanța, dar sper să nu avem informaţii grave. Acum se evaluează, dar, aşa cum am primele informaţii, nu cred că va creşte numărul de răniţi. Intervenţia este în dinamică, în acest moment. Nu este nicio persoană rănită grav. Dacă persoanele sunt uşor rănite, vor fi duse la spitalul din Ploieşti", a declarat Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel