Accident tragic pe A1, microbuz RĂSTURNAT. O femeie însărcinată a murit

Foto: ISU Hunedoara
Foto: ISU Hunedoara

Un grav accident de circulație s-a produs în această după-amiază în județul Hunedoara. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 389+200, în zona localității Ilia, județul Hunedoara, un microbuz care tracta o remorcă, a intrat în balans și s-a răsturnat.

În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate (potrivit primelor date, cu leziuni grave), iar o altă persoană a decedat. Circulația rutieră este întreruptă pe prima bandă, pe sensul către Nădlac.

”La solicitarea primită prin 112 s-au deplasat echipaje de pompieri ale Detaşamentului Deva şi Secţiei Ilia, specializate în descarcerare şi prim ajutor, şi personal medical al SAJ cu 6 autospeciale şi autosanitare. Într-un microbuz răsturnat, în care călătoreau 7 persoane, 4 bărbaţi şi 3 femei, cu cetăţenie bulgară, echipele de intervenţie au găsit o femeie de 37 de ani însărcinată şi încarcerată, aflată în stop cardiorespirator. Celelalte persoane din microbuz care s-au autoevacuat prezentau leziuni minore. Metodele de resuscitare au rămas fără efect în cazul femeii, aceasta fiind declarată decedată de medicii SAJ. La UPU Deva au ajuns, cu 2 ambulanţe SMURD şi o autospecială de transport victime multiple, 6 persoane cu traumatisme minore”, precizează ISU Hunedoara. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel