Accident TERIBIL la Cluj! A scăpat ca prin MINUNE după ce a fost SPULBERAT de tren! - foto

Un accident grav a avut loc în această seară, la trecerea la nivel a căii ferate, pe raza localității Bucea din județul Cluj.

'Au fost alertate, în jurul orei 18.40, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și s-a prealertat elicopterul SMURD de la Jibou. Pompierii au găsit la locul accidentului o autoutilitară răsturnată și șoferul, de 40 de ani, ieșit din aceasta.

Șoferul a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD și a fost transportat la spital cu suspiciuni de traumatisme la nivelul toracelui. Acesta era conștient și cooperant. Garnitura de tren transporta 12 călători, care nu au solicitat consult medical. Autoutilitara transporta articole pentru îmbrăcăminte.' informează ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, conducătorul auto nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată. 'Din primele informaţii, un conducător auto de 39 de ani, din Cluj-Napoca, nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, intrând în coliziune cu trenul Regio care se deplasa pe ruta Cluj - Oradea. Conducătorul auto primeşte îngrijiri medicale la faţa locului de la echipajul ambulanţei', spune IPJ Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel