Urmărește emisiunea live


Accident teribil în Cluj. Un mort și două mașini făcute praf. Șoferul vinovat era beat - UPDATE

Foto: ISU Cluj
Foto: ISU Cluj

Două mașini au fost distruse în urma unui grav accident de circulație produs pe o stradă din Cluj-Napoca. O persoană decedată. 

Șoferul care ar fi produs accidentul era beat. A fugit

UPDATE: Potrivit IPJ Cluj, un tânăr de 21 de ani, aflat la volanul unei mașini, a pătruns pe contrasens pe o stradă din centrul orașului și a intrat într-un autoturism care venea din sens opus, scrie Mediafax. 

Imediat după impact, șoferul care ar fi provocat accidentul, împreună.cu un pasager din mașina acestuia, au fugit de la fața locului și au fost găsiți de polițiști la câteva străzi distanță. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

O persoană decedată 


UPDATE: Din păcate, deși au fost efectuate manevre de resuscitare tânărului de 22 de ani, care a fost descarcerat în stare de inconștiență, corpul acestuia nu a răspuns, fiind declarat decesul de către medicii SMURD și SAJ.

Manevrele au fost începute imediat de către un medic care se afla în trecere și au fost continuate mai bine de o oră de către medicii SMURD și SAJ, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru tânărul de 22 de ani.

- Știrea inițială - 

O autospecială cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 19.00 pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui grav accident rutier, produs pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca.

”Pompierii sosiți la locul solicitării au găsit două autoturisme avariate, în care se aflau încarcerate două persoane. Pompierii au acționat pentru descarcerarea tânărului de cca 22 de ani, aflat în stare de inconștiență și a unei femei de cca 40 de ani care era conștientă și cooperantă. Au fost folosite echipamentele speciale pentru a extrage persoanele dintre fiarele contorsionate astfel încât să nu se agraveze leziunile suferite”, au anunțat reprezentanții ISU Cluj.

Victimele, transportate la spital 

Victimele au fost predate echipajelor medicale pentru a fi transportate la spital și pentru a primi îngrijiri de specialitate. De asemenea, un bărbat de cca 40 de ani a fost consultat de către un echipaj SAJ și urmează să fie transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în urma accidentului deosebit de grav și continuă cercetările. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel