Accident TERIBIL. A ''zburat'' cu mașina în apele Someșului Mic. Operațiune dramatică de salvare - VIDEO

Un bărbat de 30 de ani s-a răsturnat, vineri, cu maşina în râul Someş, pe raza municipiului Cluj-Napoca şi a fost salvat de intervenţia pompierilor, a anunţat ISU Cluj. 

'O autospecială şi un echipaj SMURD au intervenit pentru a scoate un bărbat dintr-un autoturism ajuns în apele râului Someşul Mic. Evenimentul a avut loc în apropiere de Splaiul Independenţei, iar pentru scoaterea bărbatului, de 30 de ani, au intervenit doi pompieri asiguraţi cu o cordiţă. Bărbatul a fost consultat de către echipajul SMURD, era conştient şi cooperant, fiind apoi transportat la spital pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate', informează ISU Cluj. Potrivit IPJ Cluj, şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

'În cursul acestei seri, în jurul orei 18,30, un conducător auto în vârstă de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Splaiul Independenţei din municipiul Cluj-Napoca, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se cu autoturismul în râul Someş. În urma activităţilor de salvare, bărbatul a fost extras din interiorul autoturismului, fiind ulterior condus la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ', a precizat IPJ Cluj. 

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel