ACCIDENT TELEORMAN. PLAN ROȘU de intervenție. Victime multiple. Arafat, declarații - UPDATE

Autorităţile din Teleorman au activat, joi, Planul Roşu de intervenţie, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit în zona localităţii Bujoreni.

Un accident rutier produs judeţul Teleorman, între Drăgăneşti de Vlaşca şi Bujoreni, s-a soldat cu victime multiple, în urma coliziunii între un microbuz transport persoane şi un autoturism. Potrivit IGSU, există posibilitatea să fie mai multe victime (12 persoane), sens în care a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Teleorman.

Au fost alertate și trimise spre locul accidentului o descarcerare, o autospecială de stingere, 3 echipaje de prim ajutor SMURD, 5 echipaje medicale SAJ și 2 autospeciale pentru victime multiple, informează IGSU.

O persoană s-a stins din viață.

[citeste si]

Arafat, declarații

Raed Arafat a anunțat că a fost trimis elicopterul SMURD. "Avem, la acest moment, din păcate, un decedat. Din informațiile pe care le am, șapte persoane vor fi duse la spital. Acestea sunt date inițiale", a spus Raed Arafat, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

UPDATE 3: IGSU revine cu noi informații. În accident au fost implicate 15 persoane dintre care:
- 1 decedat;
- 9 persoane rănite au fost transportate la spital;
- 5 au refuzat transportul la spital.

VEZI ȘI ACCIDENT. Planul Roşu de Intervenţie, în IMAGINI (galerie foto)

UPDATE 2: Conform IPJ Teleorman, şoferul autoturismului care circula pe DN 6 dinspre Bucureşti spre Alexandria a pătruns pe contrasens şi a intrat în microbuz.

UPDATE 1: Potrivit IGSU, în microbuz se aflau 12 persoane. Persoana care a murit era șoferul autoturismului. Opt persoane au fost rănite. Una a fost preluată de SAJ și este în drum către spital, iar șapte sunt asistate la fața locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel