Urmărește emisiunea live


Accident Suceava. Unul din tinerii morți era jandarm și avea motocicleta de câteva zile

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de mbll de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de mbll de la Pixabay

Unul din tinerii morți în accidentul de la Dolheștii Mari, Suceava, era jandarm și avea motocicleta de câteva zile.

Cei doi tineri care fost implicați în accidentul de motocicletă de sâmbătă, de la Dolheștii Mari, nu au avut nicio șansă de supraviețuire. Polițiștii anchetează acum cazul, dar se pare că lipsa de experiență și viteza au fost factorii care s-au îmbinat nefericit la această tragedie.

Răzvan M., tânărul de 20 de ani care conducea motocicleta, lucra de puțin timp în cadrul Jandarmeriei. Potrivit informațiilor Monitorul de Suceava, motocicleta i-ar fi fost cumpărată de părinți cu doar 1-2 zile înainte de tragedie. Pentru a proba noua achiziție, Răzvan M.  și-a invitat un prieten, pe Rareș Ștefan M., de 18 ani, la o plimbare. Avea să fie ultimul drum pentru amândoi.

Cum s-a produs accidentul mortal

Sâmbătă, în jurul orei 13.30, motocicleta cu care circulau cei doi tineri s-a izbit violent în spatele unei autoutilitare marca Iveco, care se deplasa dinspre Dolhasca spre Fălticeni. Șoferul acesteia, Dumitru P., de 49 de ani, din Dolheștii Mici, a încetinit cu intenția de a intra pe un podeț. Din motive care urmează a fi stabilite, motocicleta nu a oprit în timp, iar în urma impactului violent cu autoutilitara, Răzvan M. și Rareș Ștefan M. și-au pierdut viața.

Polițiștii spun că motociclistul avea permis de conducere valabil, iar șoferul de pe autovehicul nu ar fi consumat băuturi alcoolice, rezultatul la testarea cu aparatul etilotest fiind zero. 

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel