Accident rutier soldat cu nouă răniți, pe DN 17. Printre răniți, și un bebeluș

Accident rutier produs marţi seara pe DN 17, în localitatea bistriţeană Coldău, soldat cu rănirea a nouă persoane, printr răniți numărându-se și un bebeluș. 

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Ioan Budurlean, pentru Agerpres, opt victime au fost transportate la spitalele din Bistriţa şi Beclean, iar una a refuzat îngrijirile medicale suplimentare. 

Din primele date, rănile suferite de cei implicaţi în accident nu le pun viaţa în pericol. 

La faţa locului au intervenit patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, două echipaje de prim ajutor SMURD şi echipajul de terapie intensivă mobilă. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, accidentul a fost provocat de un tânăr de 23 ani din judeţul Botoşani care, într-o curbă, nu a adaptat viteza, a pătruns pe contrasens şi a colizionat alte două autoturisme care circulau regulamentar din sens opus. 

În urma testării alcoolscopice, poliţiştii au stabilit că şoferul din Botoşani consumase alcool înainte de a se urca la volan, concentraţia fiind peste limita legală. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel