Accident rutier grav pe DN7 între trei autoturisme și un tir. Circulația este blocată

Sursa: ISU Arges
Sursa: ISU Arges

Accident rutier grav în Argeş, pe DN7. O persoană a murit, iar alte persoane sunt rănite. Circulaţia a fost blocată.

Un bărbat a murit şi mai multe persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident rutier produs pe DN 7, în localitatea Valea Ursului, circulaţia între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea fiind blocată până la finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi a cercetărilor efectuate de poliţişti.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a anunţat că în evenimentul rutier au fost implicate patru autoturisme şi un autocamion.

"Din primele date, evenimentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanţei. Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş sunt la faţa locului, pentru dirijare şi efectuarea cât mai rapidă a cercetării locului faptei, în vederea reluării traficului rutier", precizează IPJ Argeş.

Au intervenit mai multe autospeciale

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, un bărbat de 46 de ani, şoferul unuia dintre autoturisme, a fost găsit în stare gravă, ulterior fiind declarat decesul. Din primele informaţii, au fost transportate la spital alte trei persoane, o femeie şi doi copii.

Conform aceleiaşi surse, la locul accidentului au intervenit o autospecială de pompieri, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Poliţia Română a derulat joi o serie de acţiuni la nivel naţional în cadrul Proiectului EDWARD, 26 septembrie fiind declarată "Ziua europeană fără persoane decedate în accidente rutiere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel