Accident provocat de un şofer căruia i s-ar fi făcut rău la volan

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs duminică pe DN 15 D, la ieşirea din municipiul Vaslui, un conducător auto intrând cu maşina pe contrasens, unde a lovit două autoturisme.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul a declarat că i s-a făcut rău la volan, motiv pentru care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare.

"În accident au fost implicate trei autoturisme. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că o maşină care se deplasa în direcţia Negreşti - Vaslui, condusă de un bărbat în vârstă de 36 de ani, în care se mai afla mama acestuia, o femeie în vârstă de 57 de ani, a pătruns pe contrasens, unde a lovit două maşini care circulau regulamentar. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a intrat pe contrasens şi a unei tinere din cel de-al doilea autoturism lovit. Conducătorii auto implicaţi aveau permisele de conducere valabile şi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs evenimentul, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, transmis Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel