Accident Predeal între trei autovehicule. DN1 blocat pe un sens

Foto arhivă
Foto arhivă

Un sens de circulație de pe DN1 este blocat luni, între Timiș și Predeal, din cauza unui accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme și un autocar, nefiind înregistrate victime, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt Ciprian Sfreja.

Șoferul unuia dintre autoturisme a fost evaluat medical, el prezentând escoriații, fără a fi însă necesar să fie transportat la spital.

Autocarul se îndrepta spre Brașov și avea la bord 35 de persoane din Taiwan, potrivit sursei citate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov, inspector principal adjunct Gabriela Dinu, a declarat, pentru AGERPRES, că unul dintre autoturismele implicate în accident, care se îndrepta de la Brașov în direcția Predeal a intrat pe contrasens și a lovit autocarul care cobora de la Predeal, în partea laterală, în zona compartimentului de bagaje, fără a se înregistra distrugeri.

Circulația va fi reluată pe ambele sensuri în jurul orei 11,00, după ce se vor finaliza măsurătorile de către polițiști, a mai spus reprezentantul IPJ Brașov, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel