Accident pe DN52. Cod ROȘU de intervenție. VICTIME MULTIPLE - UPDATE

Joi, 6 iulie, s-a produs un accident grav pe DN52, soldat cu rănirea a nouă persoane, potrivit Antena 3.

Accidentul a avut loc între un microbuz şi un tir. Conform primelor date, printre răniţi se numără un copil.

UPDATE 6: Răniţii vor fi aduşi la Spitalele "Bagdasar Arseni", Spitalul de Urgenţă Floreasca şi, cel mai probabil, la Spitalul Universitar Bucureşti. 

UPDATE 5: Raed Arafat a făcut declaraţii: "Sunt două elicoptere la faţa locului, vor prelua două persoane în stare mai gravă, un copil şi un adult. Vom vedea dacă va fi nevoie de revenirea elicopterelor. Se va lua decizia de către medicul care este acolo. Aştept informaţiile de evaluare."

UPDATE 4: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier rămâne întrerupt pe DN52, la ieşirea din Alexandria către Turnu-Măgurele, din cauza accidentului. Până la reluarea circulaţiei, de la Alexandria la Turnu-Măgurele se poate ajunge prin Roşiorii de Vede (pe DN6 şi DN65A). O altă rută ocolitoare este prin Zimnicea (pe DN51 şi DN51A). Conducătorii auto aflați deja în trafic pe relația Turnu-Măgurele – Furculești pot folosi ruta DN65E Furculești – Roșiorii de Vede, DN6 Roșiorii de Vede – Alexandria.

UPDATE 3: Au fost solicitate două elicoptere SMURD, potrivit Antena 3. Conform celor mai noi date, ar fi vorba despre 17 victime, printre acestea aflându-se trei copii şi o femeie însărcinată.

UPDATE 2: La faţa locului, se află două echipaje pentru descarcerare, trei echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și opt echipaje ale SAJ Teleorman. Unele dintre victime ar fi încarcerate. A fost activat Planul Roşu de intervenţie.

UPDATE 1: Potrivit reprezentanților ISU Teleorman, copilul rănit a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din municipiul Alexandria. Bilanțul provizoriu este de nouă victime.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel