Accident pe DN22A, în Tulcea. Update

Un grav accident de circulaţie a avut loc luni dimineaţa, în judeţul Tulcea, pe raza localităţii Ciucurova.

Update 2:

Un bărbat a murit, iar o gravidă şi un copil au fost răniţi, luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut pe DN 22 Tulcea-Bucureşti, în localitatea Ciucurova. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei, maşina, condusă de un bărbat, în vârstă de 70 de ani, a ieşind de pe carosabil şi oprindu-se într-un gard. În autoturism se mai aflau o femeie, de 24 de ani, şi un băiat, de 3 ani. 

"În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri din auto şi decesul conducătorului auto. Conducătorul auto deţinea permis de conducere. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului", se arată într-un comunicat de presă al IPJ. 

Update: 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată în condiţii normale pe DN 22A Hârşova - Tulcea, pe raza localităţii Ciucurova, judeţul Tulcea, unde anterior traficul a fost întrerupt din cauza unui accident, produs pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă. După ce un  autoturism a părăsit partea carosabilă şi a lovit un gard, conducătorul auto a decedat, iar alţi doi pasageri au fost răniţi.

Ştirea iniţială:

Traficul rutier este oprit, luni dimineaţa, pe DN 22A Hârşova - Tulcea, pe raza localităţii Ciucurova, judeţul Tulcea, din cauza unui accident, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Potrivit sursei citate, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a lovit un gard, evenimentul fiind soldat cu o victimă. Valorile de trafic sunt reduse. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel