Accident pe DN1, la Comarnic. Trafic îngreunat

DN1
DN1

Trafic îngreunat pe DN1, pe Valea Prahovei, din cauza unui accident rutier care s-a produs joi dimineaţa, la Comarnic. 

Update: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia se desfăşoară normal la această oră pe DN 1, pe raza localităţii Comarnic, judeţul Prahova, unde anterior traficul a fost restricţionat pe sensul către Braşov, din cauza unui accident. Pe fondul traversării prin loc nepermis, un pieton a fost accidentat mortal de un autoturism.

Ştirea iniţială: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, în zona localităţii Comarnic, judeţul Prahova, circulaţia rutieră este oprită pe sensul de mers Ploieşti către Braşov, după ce un autoturism a lovit un pieton. Traficul se desfăşoară dirijat, pe un fir alternativ.

Începând cu ora 06:30, Bara Sulina a fost închisă, din cauza vântului puternic

Pe Autostrada A1, circulaţia rutieră este închisă pe sectorul  Șoimuș – Simeria, între kilometrii 354 şi 369, pentru efectuarea lucrărilor de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție). Se estimează că lucrările vor fi finalizate până în data de 15 noiembrie 2018. Traficul se desfăşoară deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria – Deva.

Asfaltări pe DN1, la Predeal

Pe DN 1, pe o distanţă de aproximativ doi kilometri la intrarea în Predeal, pe sensul de mers Bucureşti – Braşov, se execută în această perioadă lucrări de reparaţii asupra părţii carosabile. Traficul rutier este dirijat prin semafoare. Pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti – Constanţa, au loc lucrări de reparaţii la sistemul rutier între kilometrii 68+700 metri şi 75+900 metri, circulaţia fiind restricţionată pe sensul către litoral, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi. Traficul se desfăşoară doar pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie, până la data de 04 noiembrie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel