Accident pe DN1, cu un autocar și două autoturisme, provocat de un... taur

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com

Un accident rutier a avut loc, vineri seară, pe DN 1, în localitatea Potigrafu, comuna Gorgota, pe sensul către Bucureşti.

Un autocar cu 49 de pasageri, dintre care 43 de copii, şi două autoturisme au lovit un taur care a intrat pe carosabil, informează Poliţia Prahova. Conform sursei citate, animalul care se afla pe carosabil a fost lovit iniţial de autocarul în care se aflau 43 de copii şi 5 adulţi şi care se deplasa spre Bucureşti.

Taurul a fost apoi proiectat pe cealaltă bandă a aceluiaşi sens de mers, unde a fost lovit de alte două autoturisme. În urma impactului, un pasager dintr-un autoturism a fost rănit, fiind asistat medical la faţa locului, scrie Agerpres.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova menţionează că forţele de intervenţie se suplimentează cu o autospecială de transport victime multiple şi un microbuz din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri pentru preluarea copiilor.

Nu sunt îndeplinite criteriile punerii în aplicare a prevederilor Planului Roşu de intervenţie la nivelul judeţului Prahova, mai menţionează reprezentanţii ISU Prahova. Traficul în zonă se desfăşoară dirijat de către poliţiştii rutieri, mai precizează Poliţia Prahova. 

Citește și:

Tată a 12 copii, ucis într-un accident rutier. Microbuzul său, izbit de o maşină condusă de un şofer băut

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri, în oraşul Vicovu de Sus din Suceava. Un bărbat, tată a 12 copii, a murit după ce maşina sa a fost izbită de o alta, condusă de un şofer care consumase alcool. 

O persoană a decedat, iar două au fost rănite într-un grav accident rutier produs, miercuri, pe raza oraşului Vicovu de Sus, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava. Potrivit sursei citate, în urma coliziunii dintre două autovehicule, o persoană a rămas încarcerată într-una dintre maşini.

Persoana încarcerată, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost extras din autovehicul de către pompierii militari şi predat echipajelor medicale şi paramedicale aflate la faţa locului. Victima era în stop cardio-respirator, i-au fost aplicate manevre de resuscitare, dar fără răspuns, fiind declarat decesul. Alte două persoane implicate în evenimentul rutier, conştiente şi cooperante, au fost monitorizate la faţa locului de echipele de intervenţie.

La eveniment au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenţie Vicovu de Sus cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, iar în sprijinul acestora au ajuns şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava, scrie Agerpres. 

Conform Observator, bărbatul de 50 de ani avea 12 copii.

Impactul fatal a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum şoferul microbuzului se angajează într-o manevră de întoarcere peste linia continuă. Un autoturism Audi, care circula cu o viteză foarte mare, intră violent în partea laterală stângă a microbuzului, chiar în zona șoferului. Accidentul a avut loc în jurul orei 16:00, în zona Plai din orașul Vicovu de Sus. 

Sosită la faţa locului, soţia victimei a mărturisit că singura consolare este că nu apucase încă să îi ia pe copii de la şcoală. "Îmi omoară soţul nevinovat. Nu e beat, nu consumă nimic, rămân băieţii, am 12 băieţi. Ăştialalţi umblă drogaţi. Numai ce a ajuns la şcoală. Noroc că nu a luat băieţii, dacă îi şi lua, omora şi băieţii. Băieţii s-au rugat de doamnă să sune că pe tăticul l-a omorât în drum”, a declarat femeia pentru Cromtel TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel