Update: Traficul a fost reluat. Accident pe calea ferată în Suceava. Un om a murit

Ambulanta
Ambulanta

O dubă a fost lovită de un tren în judeţul Suceava, iar unul dintre pasagerii dubei a murit. 

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar a fost reluat pe secția de cale ferată 513, la kilometrul feroviar 6+230 de metri, în apropierea stației CF Suceava Vest, unde, anterior, un tren care circulă pe relația Iași - Timișoara a surprins o autoutilitară de marfă, la trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere. În urma impactului, o persoană a decedat și o altă persoană a fost rănită grav, fiind transportată la spital pentru investigații medicale.

Un tren a lovit, vineri, în comuna Scheia din județul Suceava, o dubă în care erau două persoane. Una dintre acestea a fost proiectată în afara mașinii și a murit, iar cealaltă a fost preluată de medici.

Potrivit ISU Suceava, o dubă în care erau două persoane a fost lovită de un tren la trecerea la nivel cu calea ferată în comuna Scheia.

În mașină erau două persoane, din care una a fost proiectată în afara mașinii și a murit. Cea de-a doua a rămas încarcerată și pompierii au scos-o din mașină. Aceasta a fost predată echipajului SMURD, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel