Accident pe A2. Conducea cu berea lângă el. Alcoolemia care i-a surprins pe polițiști

Foto IPJ
Foto IPJ

Un accident grav s-a produs azi-noapte pe Autostrada A2. Un șofer care a intrat cu autoturismul într-un TIR nu avea drept de conducere și avea și o alcoolemie care i-a surprins pe polițiști. 

”În noaptea de 10 spre 11 iunie, un bărbat de 32 de ani a condus un autoturism pe A2, dinspre Constanța către Bucuresti, iar în zona km. 202, pe fondul consumului de alcool, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un ansamblu auto format dintr-o autoutilitară care tracta o semiremorcă, astfel că a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală  a conducătorului auto, precum și a unui pasager, de 39 de ani”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Constanța. 

Ce alcoolemie avea șoferul

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul posedă un permis provizoriu eliberat de Marea Britanie, fără drept de circulatie pe drumurile din România.

S-a ales cu dosar penal 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel