Accident mortal: Un tânăr e 25 de ani a murit după ce trei mașini s-au ciocnit

Foto: ISU Mehedinți
Foto: ISU Mehedinți

Mai multe accidente grave au avut loc astăzi pe șoselele din România. Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața. 

Trei autovehicule - o autoutilitară şi două autotrenuri - au fost implicate, luni, într-un accident rutier produs pe DN 6, între Orşova şi Turnu Severin, în zona viaductului Bahna, iar unul dintre şoferi, un tânăr în vârstă de 25 de ani, a decedat, scrie Agerpres. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, la faţa locului au intervenit Detaşamentul de Pompieri Orşova cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar la sosirea pompierilor, şoferul autoutilitarei, un tânăr de 25 de ani, nu prezenta semne vitale, fiind încarcerat. Ulterior, tânărul a fost declarat decedat.

Traficul a fost afectat



"Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei, pe care au predat-o echipajelor SMURD şi SAJ. (...) Cea de-a doua victima a accidentului, şoferul unuia dintre autotrenuri, a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, ulterior fiind transportat la spital, în stare de conştienţă", a informat ISU Mehedinţi.

Traficul rutier a fost blocat în zonă pentru circa o oră. 

Accident grav și pe centura Vâlcele-Apahida, județul Cluj

Două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două echipaje SAJ au intervenit în această dimineață pentru a acorda asistență medicală de urgență persoanelor implicate într-un accident rutier produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida, a anunțat ISU Cluj. 

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 7.30, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit două autoturisme avariate și două persoane încarcerate într-unul dintre acestea.

S-a acționat imediat cu utilajele hidraulice și echipamentele speciale pentru a asigura accesul la victimele rămase blocate în autoturism și pentru a fi evacuate fără agravarea leziunilor suferite.

Cei doi bărbați descarcerati, dintre care unul prezenta multiple traumatisme și o stare generală gravă, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Alți doi bărbați au fost consultați la fața locului și au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. Aceștia prezentau afecțiuni ușoare.

2. Foto: ISU ... (whatsapp-image-2021-07-19-at-10-22-50_88945100.jpg)

Accident pe DN 15E, județul Mureș

Astăzi, în jurul orei 11:30, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați să intervină la un accident rutier produs pe DN 15E, în afara localității Săbed, conform IPJ Mureș. 

Deplasați la fața locului, din primele cercetări efectuate, la km 21+805 m, polițiștii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între două autoturisme, conduse de un tânăr, de 21 de ani, din județul Maramureș și o femeie, de 29 de ani, din Târgu Mureș.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv a conducătoarei auto, precum și a altor 4 pasageri aflați în autoturismul condus de aceasta, dintre care doi minori, de 3, respectiv 5 ani, toți fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel