Accident mortal pe DN7: trafic blocat total între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu

O persoană a decedat în urma unui accident petrecut pe DN7, iar alte patru au fost rănite. Traficul rutier între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu a fost blocat în urma accidentului în care au fost implicate trei autovehicule, anunță IPJ Vâlcea.

'În zona localităţii Seaca, luni seara s-a produs un grav accident de circulaţie care a dus la blocarea traficului de mers pe ambele sensuri spre Sibiu şi Râmnicu Vâlcea, pe DN7. Astfel, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, un autoturism Logan care circula spre Sibiu a acroşat autoturismul din faţa sa, l-a împins şi proiectat pe contrasens. În acel moment, pe sens opus un microbuz circula normal în direcţia Râmnicu Vâlcea. Autoturismul proiectat s-a izbit frontal de microbuz. Conducătorul auto al autoturismului proiectat a decedat în urma impactului, iar alte patru persoane din microbuz au fost rănite şi transportate la spital', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu, citat de Agerpres.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au oprit circulaţia şi au deviat traficul spre Sibiu şi Valea Oltului, pe ruta Râmnicu Vâlcea - Dăeşti - Călimăneşti, pentru a face cercetări cu privire la cauzele producerii accidentului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel