Accident mortal pe DN1, în Bihor. Un mort şi patru răniţi, bilanţul tragediei!

Accident grav pe Dn1 - foto ilustrativ. FOTO: ISU Brașov
Accident grav pe Dn1 - foto ilustrativ. FOTO: ISU Brașov

Un accident deosebit de grav a avut loc miercuri dimineaţă în judeţul Bihor, pe DN1. Două autoturisme şi un autotren au fost implicate în accident, iar în urma coliziunii o persoană a murit şi alte patru au avut nevoie de îngrijiri medicale. Totul pare să se fi petrecut din cauza unei depăşiri neregulamentare. 

"Accidentul rutier a fost sesizat la ora 5,54, prin numărul unic 112, apelantul sesizând că sunt şase persoane implicate aflate în trei autovehicule, două autoturisme şi un autocamion, moment în care ISU Crişana a mobilizat la faţa locului trei echipaje de pompieri militari. Din cadrul staţiei Aleşd s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă B2 (paramedici) şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă. De la Oradea s-a deplasat echipajul de terapie de intensivă mobilă al SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, maiorul Camelia Roşca, pentru Antena 3. 

Un mort şi patru răniţi 

Ajunşi la faţa locului, paramedicii nu au avut ce face pentru una dintre victime, care nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Trei dintre victime au răni uşoare, în timp ce a patra are nevoie de îngrijiri suplimentare, având multiple leziuni. 

"Dintre persoanele rănite, una, un bărbat, se afla în stop cardiorespirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire fără rezultat. Persoana a decedat", a precizat reprezentanta ISU Crişana.

Traficul în zonă a fost reluat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel