Accident mortal în Giurgiu. Dosar penal întocmit de polițiști

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în urma accidentului produs pe DJ 412.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în urma accidentului produs în noaptea de duminică spre luni, când o femeie din comuna Prundu a decedat după ce maşina în care se afla ca pasager a intrat în coliziune cu plugul unui tractor pe DJ 412, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Femeie de 49 de ani, decedată

"Pe DJ 412, la kilometrul 6+400, pe raza localităţii Prundu, un bărbat de 55 de ani, din comuna Prundu, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Colibaşi către Prundu, s-a angajat neregulamentar în depăşirea unui tractor agricol care avea ataşat un plug suspendat, condus de către un bărbat de 57 de ani, din aceeaşi localitate, moment în care din sens opus circulau două autoturisme, iar pentru evitarea coliziunii, conducătorul auto a virat dreapta şi a intrat în coliziune cu plugul ataşat tractorului", a spus Emanuela Sârbu.

În urma coliziunii a rezultat decesul unei femei de 49 de ani din comuna Prundu, pasager pe locul din faţă al autoturismului, rănirea conducătorului auto care a suferit leziuni la gât şi a unui bărbat de 48 de ani, pasager în autoturism, tot din comuna Prundu, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel