Accident mortal Abrud. Soțul tinerei decedate, fără permis și băut

O femeie de 30 de ani a murit, vineri seara, după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat pe un teren de fânaţ de pe raza oraşului Abrud, la volan aflându-se, sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere, soţul acesteia. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, comisar Luminiţa Prodan, a declarat că, bărbatul aflat la volan a pierdut controlul vehiculului, iar maşina a rupt un gard, după care s-a răsturnat pe un teren de fânaţ. Soţia şoferului, în vârstă de 30 de ani, a suferit grave leziuni şi a intrat în comă. Femeia a fost transportată la spitalul din Cîmpeni, de unde urma să fie transferată cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş. Din păcate, victima a decedat înainte să fie preluată de elicopter, a adăugat oficialul IPJ Alba. 

Şoferul, în vârstă de 36 de ani, nu avea permis şi era sub influenţa alcoolului, valoarea rezultată la controlul cu etilotestul fiind de 0,97 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, a precizat Prodan. Urmează ca oamenii legii să decidă dacă bărbatul, cercetat pentru ucidere din culpă, va fi reţinut, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel