Accident de microbuz pe DN22B. Trafic restricţionat. Update

foto ilustrativ
foto ilustrativ

Un grav accident rutier s-a produs joi dimineaţa pe şoseaua dig Brăila - Galaţi (DN 22B).

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Brăila, traficul rutier pe pe şoseaua dig Brăila - Galaţi (DN22B) s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unei coliziuni frontale dintre un microbuz şi un autoturism, circulaţia fusese întreruptă pe ambele sensuri la km 7.

Ştirea iniţială: O persoană a murit în urma unui accident rutier petrecut joi dimineaţă, pe şoseaua dig Brăila - Galaţi (DN 22B), în care au fost implicate un microbuz de călători şi un autoturism, a informat centrul Infotrafic din Poliţia Română. Circulaţia rutieră în zona producerii accidentului este întreruptă pe ambele sensuri de mers. 

"Pe şoseaua dig Brăila - Galaţi (DN22B), la km 7, pe raza judeţului Brăila, a avut loc o coliziune frontală între un microbuz de persoane (în care se aflau doar şoferul şi un pasager) şi un alt autoturism. În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat. Circulaţia rutieră este întreruptă pe ambele sensuri", potrivit centrului Infotrafic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel