EXCLUSIV  Accident Mario Iorgulescu. Avocatul Lucian Bolcaș: ”Ce riscă vinovatul. Teribilism grotesc pe care nu pot să îl înțeleg”

Iorgulescu
Iorgulescu

Avocatul Lucian Bolcaș a explicat, în exclusivitate pentru DC News, ce riscă Mario Iorgulescu după ce a accidentat mortal un tânăr.

'Orice accident de circulație care, de regulă, este un accident din culpă reprezintă o întâmplare nefericită. În cazul nostru, vinovatul accidentului urmează să se stabilească în urma anchetei și va fi încadrat la ucidere din culpă în exercitarea unei activități. În aceste condiții va primi pedeapsa prescrisă de lege, între minimum și maximum prevăzut de aceasta, dar luând în calcul circumstanțele agravante și atenuante care sunt prevăzute de lege.

Cele agravante sunt viteza cu care a circulat, nesăbuința sa în trafic, dacă se dovedește acest fapt. Circumstanțele atenuante sunt cele în care s-a produs accidentul, dar și personale raportat la comportarea sa. Îmi pare rău pentru cel care a decedat în urma unui teribilism grotesc pe care nu pot să îl înțeleg.' a spus avocatul Lucian Bolcaș pentru DC News.

Mario Iorgulescu, implicat într-un grav accident rutier

Mario Iorgulescu a fost implicat, duminică, într-un accident rutier produs pe şoseaua Chitilei, soldat cu un mort. În timp ce se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, maşina pe care o conducea Iorgulescu ar fi intrat pe contrasens şi s-ar fi ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile.

'Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea autoturism şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, fiindu-i recoltate probe biologice', a informat Brigada Rutieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel