Accident la parcul de distracții. Un adolescent de 14 ani a murit

Sursă foto: Pexels (Sergio Souza)
Sursă foto: Pexels (Sergio Souza)

Un adolescent de 14 ani și-a pierdut viața în urma unui accident ce a avut loc la un parc de distracții. 

Un băiat de 14 ani a căzut dintr-un aparat, atracție a unui parc de distracții din Florida, au declarat oficialii locali. Membrii biroului șerifului și echipajele de urgență au răspuns la un apel joi seara la Icon Park, situat în cartierul turistic al orașului, de-a lungul International Drive. Băiatul a căzut din Orlando Free Fall, deschis la sfârșitul anului trecut.

Adolescentul a fost dus la spital, unde a fost pronunțat decesul, au declarat autoritățile. Nu au fost făcute publice detalii suplimentare despre adolescent sau despre incident.

A căzut de la înălțime

Un videoclip difuzat de emisiunea Today de la NBC vineri dimineață pare să îi arate pe pasagerii din cursa parcului discutând despre problemele legate de sistemul de reținere a scaunului. Atracția și-a început apoi drumul în sus, pentru ca mai apoi să fie văzută o persoană căzând de la mare înălțime, scrie The Guardian

„Suntem absolut întristați și devastați de ceea ce s-a întâmplat, iar inimile noastre sunt alături de familia acestui tânăr”, a declarat John Stine, director de vânzări la Slingshot Group, compania care deținea aparatul, pentru Associated Press vineri dimineață.

Cursa în cădere liberă și o alta adiacentă, Sling Shot, au fost închise pe termen nelimitat, a mai spus Stine. Compania sa operează cele două curse din cadrul Icon Park.  

„Cooperăm cu toate autoritățile de investigații în acest moment pentru a ajunge la cauza a ceea ce sa întâmplat”, a adăugat Stine.  

Atracția a fost inaugurată în decembrie

Stine a mai spus că nu au fost raportate probleme anterior la atracția ”Cădere Liberă”, care a fost inaugurată în timpul sărbătorilor din decembrie.

Călătoria are o înălțime de 131 de metri și este catalogată drept cel mai înalt turn de lansare din lume, potrivit site-ului web al parcului.

Sling Shot poate găzdui 30 de pasageri în timp ce se ridică în aer, se rotește în jurul turnului și apoi se înclină spre sol, totul înainte de a cădea liber cu peste 120 km/h, mai scrie pe site-ul oficial al parcului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel