Accident la 160 de kilometri la oră. Un tânăr de 19 ani a murit

46
46

Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața în noaptea de vineri spre sâmbătă după ce mașina în care se afla a derapat și s-a încolăcit pe un stâlp de beton, pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu. Acul vitezometrului s-a blocat la 160 de kilometri la oră.

Un grav accident auto a avut loc pe Șoseaua Alba Iulia, din Sibiu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma căruia un tânăr în vârstă de 19 ani, aflat pe locul din dreapta, a decedat, iar șoferul și cel de-al treilea pasager au ajuns la spital.

Un autoturism Opel, care rula cu viteză excesivă, a derapat și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public și a rupt o țeavă de gaz, după care a luat foc. Martorii accidentului au reușit să-i scoată afară pe șoferul mașinii și pe tânărul care decedase, cel de-al treilea pasager fiind catapultat prin geam în momentul impactului.

”Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la un carosabil ud. Conducătorul auto a pierdut controlul direcției, a derapat și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public. Precizăm faptul că după impact autoturismul a luat foc, incendiul fiind stins foarte repede de către conducătorii auto ajunși la locul accidentului”, a spus subcomisarul Constantin Crăciun, de la Biroul Rutier Sibiu.

Potrivit celor declarate medicilor, șoferul a recunoscut că a consumat șase beri înainte de a se urca la volanul autoturismului.

”De la primele investigații are o fractură de claviculă, o contuzie de coapsă și o stare confuzională ușoară, care nu știm dacă este atributabilă consumului de băuturi alcoolice sau unor probleme de traumatism cranian”, a spus Cotizo Draia, medic în cadrul Unității Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel