Accident între un autoturism şi un microbuz, în judeţul Argeş. Cinci copii au fost răniți

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Sâmbătă, 25 mai 2024, s-a produs un accident între un autoturism şi un microbuz, în Dragoslavele, judeţul Argeş. Din primele informații, în microbuz se aflau 13 pasageri, iar 7 dintre aceștia primesc îngrijiri medicale. 

ISU Argeș a raportat că pompierii au intervenit cu două autospeciale, o ambulanță SMURD și două echipaje SAJ. În microbuz se aflau 13 pasageri, dintre care șapte primesc asistență medicală.

'Pompierii intervin cu două autospeciale de intervenţie, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat, alături de două echipaje SAJ. Din primele informaţii, în microbuz se aflau 13 pasageri, şapte dintre aceştia fiind asistaţi de echipajele medicale', a transmis ISU Argeş.

O femeie, în vârstă de 41 de ani, a suferit un traumatism la piciorul drept și a fost transportată la spital. De asemenea, un alt adult și cinci copii au fost preluați și transportați la spital pentru investigații suplimentare. Potrivit primelor informații, aceștia ar fi suferit traumatisme minore la nivelul feței și al picioarelor.

'Traficul se desfăşoară alternativ, pe un sens, fiind dirijat de poliţişti. Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung sunt la faţa locului, pentru cercetări', a mai transmis Inspectoratul Poliţiei Judeţene Argeş, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel