Accident între un autoturism şi un autocar. Bărbat rănit grav

Sursa: IPJ OLT
Sursa: IPJ OLT

Un bărbat a fost rănit grav în urma unui accident rutier între un autoturism și un autocar, în Olt.

Un bărbat de 28 de ani a fost rănit într-un accident produs, în noaptea de joi spre vineri, pe DN 65, în afara localităţii Slătioara, între un autoturism şi un autocar, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că autoturismul ar fi efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un autocar care circula pe sensul opus.

Persoana rănită este şoferul autoturismului, care a fost transportat la spital. În autocar se aflau 10 persoane care nu au fost rănite, iar în autoturism, trei persoane.

Au intervenit mai multe autospeciale

"Poliţiştii Serviciului Rutier s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări se pare că un bărbat de 28 de ani din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autocar ce circula regulamentar din sens opus", au precizat reprezentanţii IPJ Olt, citează Agerpres.

Şoferii autovehiculelor nu consumaseră alcool.

La accident au intervenit echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, cu o autospecială pentru victime multiple, o autospecială SMURD şi una de intervenţie complexă şi descarcerare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel