Accident în timpul filmărilor de la "Chefi la cuțite". Florin Dumitrescu: Chiar m-am speriat

Un accident a avut loc în timpul filmărilor "Chefi la Cuţite", de la Antena 1.

În seara aceasta, de la 20:00, la Chefi la cuțite se va da startul celei de-a doua confruntări pe echipe din sezonul special, dedicat familiilor. Orgoliile se vor inflama, timpul le va fi cel mai mare inamic, iar răsturnările de situație vor isca panică.

"Chiar m-am speriat. Mă întrebam ce să fac"

Un accident neprevăzut în bucătărie îi va lăsa pe chefi și pe concurenți fără cuvinte: "Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată! Să rămâi fără farfurie pe bandă este chiar rău! Eu în momentul acela chiar m-am speriat. Mă întrebam ce să fac, dar chiar nu mai aveam ce să fac", spune chef Florin Dumitrescu.

Având în vedere că în acest sezon special temele culinare sunt și ele dedicate zonei de familie, în această seară, fiecare dintre cele trei echipe ce intră în bucătăria Chefi la cuțite vor găti un meniu de degustare, cu preparate potrivite unei nunți de aur. Ca de obicei, prima farfurie va fi executată de către chefi, cu ajutorul familiilor, în vreme ce a doua va fi pregătită de echipe, respectând indicațiile chefilor.

Așa se face că chef Cătălin Scărlătescu, cel care mizează că poate ajunge la inimile juraților cu un tort pregătit după rețeta bunicii sale, se va confrunta diseară cu cel mai cumplit scenariu posibil. Chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, cei care își vor presa colegul să se apuce de plating pentru a se încadra în timpul alocat probei, vor scăpa tortul, din greșeală, cu doar trei minute înainte ca Gina Pistol să dea stop gătitului.

Vezi și: Mioara Roman, internată de urgență. Oana: Nu am dorit să fac public. Vreau să lămuresc..

"Nu înțelegea ce i se întâmplă!"

"A rămas Cătălin, săracul, nu înțelegea ce i se întâmplă!", spune chef Sorin. Evenimentul îi va lăsa pe toți cei din platou fără cuvinte, în special pe bucătarii în tunici roșii, Ruby, Robert, Pici și bunica vedetei, ce se vor gândi la varianta de a se prezenta în fața juraților cu un singur preparat, în loc de două.

"I-am pregătit o surpriză!", va adauga chef Dumitrescu ulterior. Care va fi reacția lui chef Cătălin Scărlătescu în momentul în care își va vedea preparatul pe jos, dar și cum are de gând colegul său să salveze situația, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară. În urma celei de-a doua confruntări pe echipe, doar una dintre cele trei familii ce intră în luptă se va califica în finala sezonului special. Cine sunt câștigătorii și cum va decurge această confruntare tensionată, cei din fața micilor ecrane pot vedea de la 20:00, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel