Accident în Sibiu, pe DN7: Un mort şi şase răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit frontal

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte şase au fost rănite, două dintre acestea fiind încarcerate, vineri seară, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe DN 7, în localitatea Lazaret, judeţul Sibiu. Traficul în zonă se desfăşoară alternativ pe un singur sens.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, vineri seară, că şoferul unui autoturism care circula dinspre Sibiu a intrat într-o depăşire neregulamentară şi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism, condus regulamentar.

"În prima maşină se aflau cinci persoane, dintre care una a decedat. Este vorba despre pasagerul de pe locul din dreapta-faţă. În cea de-a doua maşină se aflau două persoane. Toate cele şase persoane care au supravieţuit sunt rănite", a declarat Elena Welter.

Potrivit acesteia, la ora transmiterii acestei ştiri, traficul în zona accidentului se desfăşoară alternativ pe un singur sens de mers.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Sabău, a precizat că două dintre victime sunt încarcerate, în zonă fiind trimise un echipaj de descarcrare şi echipaje de salvare.

Medicii vor acorda primul ajutor victimelor şi vor decide care dintre ele necesită transportarea la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel