Accident în Prahova. O persoană a murit - UPDATE

Cinci persoane sunt rănite, după ce un tir şi două autoturisme s-au ciocnit, luni, 10 iulie, pe DN 1B, la intrarea în localitatea Loloiasca dinspre Mizil.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în urma impactului, o persoană a rămas încarcerată, fiind inconştientă, la acest moment lucrându-se pentru scoaterea ei dintre fiare, notează Agerpres. Alte patru persoane sunt rănite, două dintre ele având răni grave, a precizat sursa citată.

Purtătorul de cuvânt Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, a precizat că traficul rutier este blocat total în zonă.

La faţa locului se află trei echipaje de pompieri şi ambulanţa SMURD. 

UPDATE 2: Una dintre cele şapte persoane care au fost transportate, luni, la spital a decedat din cauza rănilor grave pe care le-a suferit. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, victima care şi-a pierdut viaţa este un bărbat, notează Agerpres.

UPDATE 1: Potrivit unor noi informaţii, şapte persoane implicate în accident au fost duse la spital, trei dintre ele fiind inconştiente.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel