Accident în Neamţ. Maşină răsturnată în masivul Ceahlău

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud
FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

O maşină s-a răsturnat într-o prăpastie din masivul Ceahlău, după ce şoferul a pierdut controlul volanului în timp ce conducea pe un drum forestier din zonă. 

"La data de 16 septembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz au intervenit la un accident rutier produs pe un drum forestier, pe masivul Cheahlău, în apropiere de Poiana Stănile, soldat cu rănirea unei tinere de 22 de ani, din Vrancea.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în timp ce un tânăr de 20 de ani, din Taşca, conducea un autoturism pe drumul forestier din punctul Poiana Stănile, ar fi pierdut controlul asupra volanului, a părăsit drumul şi a căzut într-o prăpastie, oprindu-se într-un arbore.

Din impact a rezultat rănirea unei tinere, de 22 din Vrancea, care a fost preluată şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", transmite IPJ Neamţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel