Accident în Munții Bucegi: O maşină cu turişti a căzut într-o râpă

Sursa foto: Captura video gazetadambovitei.ro
Sursa foto: Captura video gazetadambovitei.ro

Patru turişti, între care un copil, au căzut cu maşina într-o râpă adâncă de 10 metri, în Munţii Bucegi, au cerut ajutor la 112, dar până la sosirea jandarmilor au reuşit să iasă singuri din maşină, informază un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, potrvit Agerpres.

Conform sursei citate, incidentul a avut loc duminică.

În urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga au intervenit pe DJ 713A din Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor turişti care se aflau în dificultate. Cele patru persoane, trei adulţi şi un copil minor, din judeţul Prahova, intenţionau să ajungă în zona Padina. La un moment dat, într-o curbă de pe DJ 713A Dichiu - Zănoaga, la aproximativ 1 km de intersecţia cu DJ 714 Peştera - Moroeni, conducătorul auto a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi s-a răsturnat cu autovehiculul într-o râpă adâncă de aproximativ 10 metri, se arată în comunicatul citat.

Ajunşi în zona indicată, jandarmii montani i-au găsit pe cei patru turişti într-o stare fizică bună. Turiştii reuşiseră să iasă singuri din autovehiculul răsturnat, fiind nevoie de acordarea măsurilor de prim-ajutor copilului minor care era speriat şi prezenta o escoriaţie în zona gurii.

Autovehiculul avariat a fost scos din râpă cu ajutorul unui buldoexcavator, turiştii aflându-se în prezent în afara oricărui pericol. La faţa locului a fost prezentă şi Poliţia pentru Platoul Montan Bucegi. Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela numărul unic de urgenţă '112' sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel