Accident în Mamaia. Cinci persoane rănite, printre care un copil. Ce s-a găsit în mașina șoferului

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Cinci persoane au fost rănite, printre care un copil, după ce duminică după-amiază, în nordul staţiunii Mamaia, un şofer a pierdut controlul direcţiei maşinii pe care o conducea către Năvodar.

Șoferul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu două maşini care circulau regulamentar, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, scrie Agerpres. Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, victimele au fost transportate în stare de conştienţă, cu ambulanţele, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, la faţa locului intervenind patru echipaje ale SAJ, două echipaje de la SMURD şi unul de descarcerare.

Potrivit IPJ, conducătorul auto care a produs accidentul rutier a fost transportat la spital pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În maşina acestuia a fost găsit un pliculeţ, iar asupra pasagerului aflat în dreapta şoferului au fost depistate alte 18 pliculeţe, toate conţinând o substanţă vegetală despre care se presupune că ar avea efecte psihoactive.

Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt în derulare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel