Accident în lanț pe DN 2 A. Intervine elicopterul SMURD

Un grav accident de circulație a avut loc pe Drumul Național 2 A, iar în urma coliziunii mai multor autoturisme două persoane au fost rănite. În zonă a fost solicitat imediat elicopterul SMURD pentru a prelua una dintre persoanele rănite. 

Accidentul în lanț a avut loc pe DN 2A, în zona localităţii constănţene Ovidiu. Au fost implicate două autoturisme, dar și un TIR. 

Conform Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, un bărbat, în vârstă de 62 de ani, a condus un autotractor cu semiremorcă pe DN2A, banda 2, dinspre DN22 către Ovidiu, iar după traversarea podului, pe fondul neasigurarii la schimbarea benzii de circulaţie, de pe banda 2 pe banda 1, a acroşat în partea stângă spate un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, pe banda 1, în acelaşi sens de mers.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens, fiind lovit de un alt autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani. Au fost răniţi un bărbat de 36 de ani şi un adolescent de 16 ani, ambii pasageri în autoturismele implicate.

Victimele au suferit traumatisme minore, erau în stare de conştienţă, iar una dintre ele a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD.

Vezi și: 

Percheziții în București și Giurgiu. Mii de produse contrafăcute, confiscate. Prejudiciul uriaș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel