Accident în lanț în centrul Clujului. Sunt implicate un autobuz, o ambulanță, dar și patru autoturisme, din care două staționate

Accident în lanț în centrul Clujului (captuă video)
Accident în lanț în centrul Clujului (captuă video)

Un autobuz, o ambulanță și patru autoturisme au fost implicate într-un accident în lanț. 

Un accident s-a produs, joi dimineață, pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca, în jurul orei 8.20. Au fost implicate șase mașini, printre care o ambulanță și un autobuz, dar și autoturisme care staționau.

”Din primele informații, inițial s-a produs o coliziune față - spate, între un vehicul - mijloc de transport public în comun, condus de un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, din direcția gării spre centrul municipiului, și o autospecială SAJ, aflată în așteptare, în coloană, pe strada Horea.  Ulterior impactului, vehiculul destinat transportului public în comun ar fi acroșat un autovehicul parcat, iar între 3 autoturisme, care precedau autospeciala SAJ în coloană, s-au produs coliziuni față - spate”, au precizat polițiștii, relatează Știri de Cluj.

În urma accidentului, asistentul medical de pe autospeciala SAJ, un bărbat de aproximativ 41 de ani, a fost rănit ușor, fiind transportat la o unitate de specialitate pentru evaluări. Testările efectuate cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.

Accident mortal pe Strada Fabricii

Miercuri seară, un pieton, în vârstă de 73 de ani, a fost lovit mortal în timp ce încerca să traverseze strada, patru benzi, prin loc nemarcat cu trecere de pietoni. Șoferul de circa 20 de ani, care conducea un Logan, l-a lovit în plin. De altfel, tot acesta a fost cel care i-a acordat primul ajutor victimei, conform martorilor. Acesta a sunat la 112 și a chemat rudele victimei la locul accidentului.

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați în jurul orei 20.40, cu privire la un accident de circulație produs pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca. Din primele informații, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 20 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Fabricii, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 73 de ani, din Cluj-Napoca, aflat în traversarea părții carosabile. În urma evenimentului, bărbatul de 73 de ani a decedat. Testarea conducătorului cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ”, precizează Poliția Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel