Update: Sunt zece victime. Accident în Dolj. Trei maşini, între care şi un camion, implicate

Accident
Accident

Un grav accident de circulaţie a avut loc în Dolj, în localitatea Işalniţa, între două maşini şi un camion. Cinci persoane au ajuns la spital. 

UPDATE: Zece persoane, dintre care şapte copii, au ajuns, miercuri, la spital, în urma accidentului de pe DN6 în care au fost implicate două autoturisme şi un TIR, precizează ISU Dolj. Conform sursei citate, cei trimişi la spital sunt conştienţi, fără răni care să le pună viaţa în pericol.

'Cele două autoturisme circulau pe DN 6 dinspre Craiova spre Filiaşi, iar TIR-ul venea din sens opus. Se pare că unul dintre autoturisme (cel roşu), condus de un bărbat de 49 de ani, din Craiova, s-ar fi angajat într-un viraj la stânga, acesta fiind lovit din spate de un alt auto condus de o femeie de 35 de ani, din Braloştiţa. Primul autoturism ar fi fost apoi proiectat pe sensul opus, în faţa TIR-ului condus de un bărbat de 50 de ani, din Argeş. Acesta a încercat să evite impactul şi din acest motiv s-a răsturnat', anunţă IPJ Dolj. În maşina roşie erau nouă persoane, majoritatea minori. Poliţia a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

"În accident sunt implicate un camion şi două autoturisme, au rezultat cinci victime adulte dintre care una încarcerată, conştiente toate, cu mici escoriaţii. Li se acordă primul ajutor medical şi, dacă este nevoie, vor fi transportate la spital. De asemenea, în cele două autoturisme erau şi nouă copii care şi ei, dacă este cazul, vor fi transportaţi la spital pentru mai multe investigaţii", precizează ISU Dolj.

La faţa locului intervin un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. În zona unde a avut loc accidentul traficul se desfăşoară cu dificultate, iar poliţiştii dirijează circulaţia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel