Accident în Botoșani. Trei copii au fost transportați la spital

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Darko Stojanovic de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Darko Stojanovic de la Pixabay

Trei copii transportați la spital, după un accident rutier produs în Botoșani. Unul dintre ei a fost rănit.

Un copil de șase ani a fost rănit, miercuri seară, în urma unui accident rutier petrecut în sensul giratoriu din apropierea sediului Inspectoratului Județean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU), a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), agentul principal Delia Nenișcu, conform stiri.botosani.ro.

O conducătoare auto, care se deplasa pe strada Împărat Traian dinspre strada Gării, a efectuat o manevră de mers spre stânga, dar nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, care se deplasa din sens opus. În mașina femeii se aflau un bărbat și trei copii, dintre care unul în vârstă de șase ani a fost rănit.

„Zgomotul produs în urma impactului i-a alertat pe colegii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani. Ei au alergat până la locul accidentului. Imediat, la fața locului a ajuns și o autospecială de descarcerare, dar și medicul din dispeceratul integrat ISU - SAJ. Copilașii au fost preluați de ambulanțele SAJ și transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor”, a relatat ofițerul Dorina Lupu, reprezentanta IJSU Botoșani.

„Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, s-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenișcu.

Sursă: stiri.botosani.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel