UPDATE: A murit și mama, la 24 de ore de la accident. ”Drumul morții” a mai luat PATRU vieți. ACCIDENT pe DN 2(E85). Un tată de 23 de ani și doi copii au MURIT

Un grav accident s-a produs duminică dimineață, în județul Bacău. 

UPDATE: Mama, singura supraviețuitoare a accidentului, a murit la 24 de ore, pe patul de spital. Se pare că familia mergea la Roman, să scoată bani de pe card, iar când șoferul a ieșit de pe o șosea secundară, nu s-a asigurat. Băiețelul de trei ani a murit pe loc, copilul de o lună, care abia fusese botezat, a fost găsit în stare critică, dar a murit în drum spre spital. 

UPDATE: Adultul care a murit avea 23 de ani, iar copiii o lună, respectiv 3 ani. Se pare că bărbatul era tatăl copiilor, iar mama este cea care este transportată la spital, în stare gravă, conform Antena 3. Și mama are tot 23 de ani. Șoferul a murit pe loc, copiii au murit în drum spre spital. Primele informații arată că accidentul ar fi fost frontal. Mașina condusă de bărbatul de 23 de ani ar fi intrat frontal în TIR. Cauza accidentului ar fi neacordarea de prioritate. 

---- 

Un grav accident s-a produs, duminică, pe o șosea din județul Bacău. O mașină a fost aruncată în afara drumului după ce a fost lovită de un camion. Doi copii și un adult au murit, iar un rănit este dus la spital, conform Mediafax. 

Accidentul s-a produs în comuna Filipești, sat Hârlești. Primele informații arată că o mașină a fost lovită de un camion și a fost proiectat în afara carosabilului. 

Conform ISU Bacău, din mașină au fost scoase patru persoane. Trei - doi copii și un adult - au murit, iar un rănit cu semne vitale este transportat la UPU Bacău.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Bacău, pe DN2 E85, în localitatea Filipești, traficul rutier se desfășoară pe o singură bandă, pe sensul către Roman, din cauza unui accident rutier, în care au fost implicate un autotren și un autoturism.” a anunțat Infotrafic. 

Drumul Morții 

Drumul Național DN2 (E85) este unul dintre cele mai periculoase din țară, fiind supranumit ”Drumul Morții”. Are doar o bandă pe sens, dar șoferii folosesc neregulamentar și acostamentul mai larg, care devine astfel banda 1. La acest gest, se adaugă vitezele mari și depășirile periculoase. Ministerul Transporturilor are în plan o reconfigurare a acestui drum, după un proiect pilot aplicat pe o distanță de 10 kilometri. În urma aplicării proiectului, nu au mai avut loc accidente mortale pe acel tronson. 

În primele șapte luni ale anului 2021, pe drumul care leagă Moldova de sudul României au avut loc 236 de accidente soldate cu 44 de morți și 55 de răniți grav, nota G4Media. Libertatea numărase 564 de cruci pe acest drum, până în august 2021. Borne kilometrice sunt 550. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel