ACCIDENT GRECIA. Cine e românul care a provocat accidentul din Grecia

Şoferul român care a provocat tragedia rutieră din Grecia are 39 de ani şi este originar din Piteşti.

VEZI ȘI: PSD, OFENSIVĂ LA ADRESA ACL. Ce se întâmplă în Buzău-FOTO

Acesta lucra la o firmă de transporturi care a fost înfiinţată anul trecut. Firma nu avea decât o singură maşină, cea implicată în accidentul rutier din Grecia. Autotrenul fusese achiziţionat în leasing. Cel mai grav este faptul că şoferul nu avea atestat de şofer profesionist, de aceea firma a şi fost amendată la începutul acestui an.

Şoferul român care a provocat tragedia de pe autostrada greacă a fost audiat de procurori. Românul este asistat de un traducător şi de un avocat. De asemenea, Consulul român la Salonic îl însoţeşte la audieri.

Deşi poliţia a anunţat iniţial că românul fugise de la locul accidentului, se pare că bărbatul, în stare de şoc, s-a dus pe câmpul din apropiere.

În urma accidentului, patru persoane au murit pe loc, iar cea de-a cincea persoană a murit luni, la spital, în timpul operaţiei. Aproximativ 30 de persoane, printre care şi doi bebeluşi au fost răniţi, scrie Rtv.

Autorităţile elene spun că nu numai românul ar putea fi responsabil de tragedie. Managerul companiei care se ocupă de lucrările rutiere este suspectat că nu a semnalizat din timp sau destul de clar restricţiile de viteză.

Şoferul este acuzat de ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel