Accident grav. Un clujean a trecut cu mașina peste victimă

Sâmbătă noapte, un bărbat din Cluj a provocat un accident teribil.

Un tânăr de 23 de ani a fost reținut de către polițiști după ce a părăsit locul accidentului rutier soldat cu decesul unui bărbat.

"La data de 29 iunie a.c., ora 00:05, pe DJ 109A, în localitatea Vechea, a fost găsit decedat un bărbat de 48 de ani, din comuna Chinteni, ca urmare a unui accident rutier. Conducătorul autovehiculului a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea Poliţiei", anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Cercetările efectuate la faţa locului au relevat faptul că peste trupul bărbatului decedat s-a trecut cu anvelopele unui autovehicul, care cicula prin localitatea Vechea, dinspre localitatea Deuş.

În urma depistării, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest şi a reieşit faptul că a condus autovehiculul sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de bărbatul de 23 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă", „părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie" şi „conducerea unui vehicul cu sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", fapte prevăzute de Codul penal. Acesta urmează a fi prezentat instanţei competente cu propunere de arestare preventivă, scrie ȘtirideCluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel