Accident grav, soldat cu 26 de răniți, la Caransebeș

Neatenţia unui şofer de autobuz a dus la instituirea codului roşu de urgenţă în Caransebeş, joi seară. Șoferul autobuzului a pierdut controlul volanului într-o curbă, autovehiculul ciocnindu-se ulterior cu un autoturism, după care a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune. 26 de persoane au fost rănite, în urma impactului.

Autocarul transporta peste 50 de muncitori ai unei firme de cabluri din Caransebeş, relatează B1 TV.

"Şoferul de la autocarul nostru nu a fost atent şi, în loc să ia curba, a mers în faţă şi a lovit un Ford după care ne-am trezit într-un stâlp. Eu am fost chiar lângă el", a spus unul dintre cei răniți.

Din cauza numărului mare de persoane accidentate, ISU Semenic, în colaborare cu autoritățile medicale, au activat planul roșu de acțiune. ISU Banat Timiș a trimis la Caransebeș o ambulanță pentru transport multiplu precum și un echipaj SMURD.

"În municipiul Caransebeş, pe Calea Severinului, s-a produs un accident în care au fost implicate un autobuz și un autoturism. În urma acestui eveniment rutier au rezultat mai multe victime, care au fost transportate la spital de urgentă. Se fac cercetari pentru a se stabili cauzele accidentului", a declarat un polițist.

Dintre răniți, cinci sunt cetățeni slovaci. Cel mai grav e o tânără din Turnu Severin care are coloana vertebrală ruptă. Femeia a fost transportată într-un echipament special la Clinica de traumatologie din Timișoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel