Accident grav provocat de un şofer beat - VIDEO

Un şofer băut a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un podeţ din beton, luni seara, în judeţul Maramureş. Apoi şi-a abandonat prietenul rănit şi a fugit de la locul accidentului. El a fost găsit de poliţişti la scurt timp.

Șoferul unui autoturism VW înmatriculat în Austria a trecut pe contrasens, a ieșit în afara părții carosabile, a lovit un podeț din beton, după care a fost proiectat pe partea carosabilă, scrie actualmm.ro. Două persoane erau în autoturism în momentul producerii accidentului conform martorilor. Aceștia susțineau că miroseau a alcool.

La fața locului echipajele Ambulanței Maramureș si ale Poliției au găsit doar pasagerul. Acesta a fost preluat de medici și i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Șoferul a plecat fără să aștepte poliția. La scurt timp însă a fost identificat de politiștii băimăreni și a fost adus la locul accidentului. L-au testat cu aparatul etilotest rezultatul înregistrat fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Veneam spre Baia Mare, un TIR o intrat aici și ei o încercat să evite prin stânga, o dat în capul ăsta de pod, i s-a rupt roata și o venit aici. La unul cel din dreapta îi era spart nasul rău. Ăla din ambulanță. Șoferul a plecat încolo, acuma merge poliția după el. Dar erau bauți bine, că miroseau" au povestit doi satmareni care veneau spre Baia Mare și au vazut ce s-a întâmplat.

"Conducătorul autoturismului VW care circula pe bd Independenței din Baia Mare a pierdut controlul volanului asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un podeț. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerul din partea dreaptă față. În cauză cercetările continuă urmând a se lua măsurile legale" a declarat agent șef adjunct Andrei Bonte, Biroul Rutier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel