UPDATE: O persoană a murit / Accident grav pe DN6. Mai multe persoane, încarcerate

Accident
Accident

Mai multe persoane au rămas încarcerate în două autoturisme care s-au ciocnit frontal pe DN6.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul a fost reluat pe DN 6 Caracal – Alexandria, în zona localităţii Dăneasa, judeţul Olt, unde anterior circulaţia a fost oprită din cauza unui accident rutier. Coliziunea frontală dintre două autoturisme s-a soldat cu decesul unuia dintre conducătorii auto şi cu rănirea celuilat.

UPDATE: Una dintre victimele accidentului produs vineri seara pe DN6, la ieşirea din localitatea Dăneasa către Roşiorii de Vede, județul Olt, a murit. Este vorba de un șofer de 53 de ani, a cărui mașină s-a răsturnat în afara carosabilului, anunță ISU Olt. Accidentul s-a produs, vineri seara, pe DN6, Caracal – Alexandria, la ieşirea din localitatea Dăneasa către Roşiorii de Vede, în județul Olt.

________________________________________________________________________________________________

Mai multe persoane au rămas încarcerate în două autoturisme care s-au ciocnit frontal pe DN6, la Dăneasa, unde traficul rutier a fost blocat total din cauza accidentului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

În accident au fost implicate două autoturisme, care au intrat în coliziune frontală. La intervenţie în sprijinul victimelor intervin două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, precum şi pompieri de la Caracal şi Stoneşti cu două echipaje SMURD şi o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel